A legendás magyar észjárás eredményei világszerte ismertek.
Kiszállítás: 1079 Ft-tól
Kézbesítés: Akár már a rendelésed másnapján
Fizetés: Bankkártya vagy utánvét

Díszdobozos sör

Kóstold meg a Tihanyi Levendulás Búzasört, egy igazán kivételes magyar sörkülönlegességet, amelyet a híres Tihanyi Bencés Apátság, a Legendás Zrt. és a HopTop Brewery együttműködésével alkottunk meg. Ez a búzasör nem csupán egy ital, hanem a tihanyi szerzetesi hagyományok és a földművelés művészetének életre keltése. A Tihanyi Bencés Apátság gyógynövénykertjében termesztett, friss levendulával ízesített sörünk minden kortyával a történelem és a modern sörkészítési technikák összefonódását ünnepli.

Ajándékozz egyedülálló ízélményt szeretteidnek vagy magadnak! A Tihanyi Levendulás Búzasör ajándékdobozban érkezik, elegánsan gravírozott söröspohárral kiegészítve, így tökéletes választás minden alkalomra. Lépj be a tihanyi bencés hagyományok világába, és élvezd a kézműves sörkészítés csúcsát a Tihanyi Levendulás Búzasörrel.

2 palack  0,33l sör (Levendulás és/vagy Pils), pohárral, díszdobozban

4990 Ft

(3929 Ft + ÁFA)

Leírás

„A levendula nekünk is új alapanyag volt, eddig még nem dolgoztunk ezzel az összetevővel. Levendulás sörök már léteznek a piacon, de mi egy kicsit más karakterű sör megalkotását tűztük ki célként. A levendula elég megosztó is tud lenni, így őszintén megmondom elég sokat kellett kísérletezünk a sörfőző mestereinkkel, mire elértük azt az ízhatást, amiről úgy gondoljuk, hogy a hölgyek, és ugyanakkor az urak tetszését egyaránt képes elnyerni.” – mondta Ali Rawech Szami, a sörfőzde tulajdonosa.

Copyright © 2024 Legendás Zrt.. Minden jog fenntartva.. Tervezte és fejlesztette: euSalesman