A legendás magyar észjárás eredményei világszerte ismertek.
Kiszállítás: 1079 Ft-tól
Kézbesítés: Akár már a rendelésed másnapján
Fizetés: Bankkártya vagy utánvét

Tihany hivatalos levendulás söre + sörpárlat

Tihany hivatalos levendulás söre + sörpárlat díszdobozban.

  • 1 db 0,33 literes Tihanyi Levendulás Búzasör
  • 1 db 0,2 literes Tihanyi Levendulás Sörpárlat

9390 Ft

(7393 Ft + ÁFA)

Leírás

Fedezze fel a Tihanyi Levendulás Sört és Sörpárlatot, mely egy egyedülálló magyar kézműves termékcsomag díszdobozban. A csomag tartalmaz egy palack Tihanyi Levendulás Búzasört és egy üveg Tihanyi Levendulás Sörpárlatot, mindkettőt a Tihanyi Bencés Apátság gyógynövénykertjében termesztett friss levendulával ízesítve.

A Tihanyi Levendulás Búzasör, amelyet a Legendás Zrt. és a HopTop Brewery közreműködésével alkottunk meg, nem csak egy sör, hanem a tihanyi szerzetesi hagyományok és a modern sörkészítési technikák találkozása. A sörpárlat, amely 2021-ben arany díjat nyert a XII. Quintessence Pálinka- és Párlatversenyen, a levendulás búzasör egyedi aromáit és karakterét őrzi meg.

Ez a díszdoboz ideális választás lehet különleges alkalmakra, vagy egyedi ajándékként a pálinka és sör szerelmeseinek. Kóstolja meg ezt a páratlan magyar kézműves duót, és engedje, hogy elvarázsolja Önt a Tihanyi Levendulás Sör és Sörpárlat gazdag és összetett ízvilága!

„A levendula nekünk is új alapanyag volt, eddig még nem dolgoztunk ezzel az összetevővel. Levendulás sörök már léteznek a piacon, de mi egy kicsit más karakterű sör megalkotását tűztük ki célként. A levendula elég megosztó is tud lenni, így őszintén megmondom elég sokat kellett kísérletezünk a sörfőző mestereinkkel, mire elértük azt az ízhatást, amiről úgy gondoljuk, hogy a hölgyek, és ugyanakkor az urak tetszését egyaránt képes elnyerni.” – mondta Ali Rawech Szami, a sörfőzde tulajdonosa.

 

Copyright © 2024 Legendás Zrt.. Minden jog fenntartva.. Tervezte és fejlesztette: euSalesman